Hřích

Hřích

Anotace: Kdyby jen věděla...

Cítím doteky
a vidím žár
vím, že navěky
ne na chvilek pár

Tvé prsty pod vlasy
na šíji chlad
když čekáš, ráda jsi
a já jsem rád

Pohledy nahoru
dolů a do stran
urči si polohu
já ji obstarám

Až teď jsi o kus blíž
stále tichá, nesmělá
Ty ani netušíš
co to se mnou dělá.
Autor jenoff, 14.02.2009
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, 5thelement
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyz ji milujes, nic neni hrich, moc krasna basen.

14.02.2009 16:30:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí