vracet se zpátky

vracet se zpátky

Anotace: ... a to sem byla pryč jen na týden ...

ani maková panenka by si tam s tvými víčky nehrála
ve věčném sněhu
by taková křehká duše asi jen stěží přežívala
nedala mi něhu
a ještě se jasmínově smála
do větru
nevěru
pouštěla nevinnými doušky

když se vrátíte na své nejoblíbenější místo
ucítíte pocit
silnější než šálek kávy po ránu
"z tohohle snu už nikdy nevstanu."

když se vrátíte ke své nejmilovanější osobě
první oči
úsměv a už vrhnete se po sobě

jak krásné je vracet se zpátky...
Autor eery, 14.02.2009
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: nejsembásník, Iwushak..., enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí