Lávy

Lávy

Anotace: Jasně, že to dostane má žena dnes k valentýnkovi

Neumím básní vyznat lásku.
Láska je jen možná barevný obraz v šeru
ta naše je stín pod rozpáleným sluncem.

Neumím psát valentýnkové přáníčka
mé přání je totiž neskromné,ale jediné -
Tvé štěstí.

Neumím skládat verše pro zamilovaný
přesto tě miluji i všechny Tvé neřesti
však má neřest je láska k Tobě na věky.

Neumím rýmovat a neumím možná vůbec nic
ale i přesto jsi pro mě vším
a všechno jsi pro mě Ty má vysněná Lásko z vesmíru...
Autor Lipschowski, 14.02.2009
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: Mišiačik, Gemyni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

toto je oveľa lepší valentýnsky darček ako srdiečkový plyčák alebo bonboniera:-)

14.02.2009 12:36:00 | Mišiačik

šťastná to žena, pro kterou toto určeno jest

14.02.2009 12:32:00 | Gemyni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí