O pocitu II

O pocitu II

Anotace: :)

Vzpomínky jak perly v šedi dnů
svítí a lesknou se až ztrácím slova
rozsvěcí radost a prosvětlí tmu
chci se Tě dotýkat zas a znova.

Není mi dáno vlastnit Tě dámo
není mi přáno Tě probouzet
nevím jak ustojím tu naši známost
hlavou a srdcem prorážím zeď.

City co pramení, v srdci se rodí
chci Tě jen Lásko obejmout
všechno to smutné co duši souží
rychle bych setřás najednou.

Jsi mojí oporou, zřídlem i časem
nejednou dalas mi sebe sama
s Tebou jsem v ráji, cítím se blaze
srdce už nezebe jak chladno z rána.

Nečekám milost a nečekám peklo
nechci se stále ohlížet
chci vidět lásku a v očích Tvých světlo
milovat Tebe, ty jsi můj svět.
Autor Ďábel sám, 14.02.2009
Přečteno 422x
Tipy 3
Poslední tipující: nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každému to sluší
když má lásku v duši

14.02.2009 18:04:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí