Noční fňuky

Noční fňuky

Anotace: když člověk nemůže spát...

Jak myšlenky mé plynou mou hlavou,
o tom co spáchal jsem nejednou větou.
Tím jak slovem jde pořádně ublížit,
až tak, že bude těžké s tim přežít.
Přesto každý den je nový a jde si užít
proto snažit bych se měl něco užít.
Ale nemůžu díky samotě přestat myslet
řečená slova už si nejde rozmyslet.
To, co již dávno bylo řečeno
to teď by u mě mělo být léčeno.
Pomalu umřu sám jak nějaký stařec,
starej, ufňukanej, hnusnej pařez.
Zakazovat co sám sem dělaval,
přikazovat co sám nedělam,
až tak moc si to zadělam...
Autor Drive Mad, 14.02.2009
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Orichi, kikis, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí