Slza

Slza

Anotace: když je vám smutno...

Úkápla mi slza.
Slza úzkosti
- bolesti-
- touhy-
Ta slza je smutek můj pouhý
V té kapce je všechno mé trápení
Když budou padat další
Nic se nezmění

Padájí dál
Stékají po tváři
Proč cítím jen žal
Proč existují lháři

Všechno byla jen lež
Lhal mi do očí
Proč neřekla jsem hned na začátku:
"Tak si běž!"
Nemusela bych si teď utírat obočí...
Autor Mag Dí, 16.10.2004
Přečteno 736x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí