Mořská perla

Mořská perla

Anotace: přirovnání mé lásky k mořské perle

Překrásná perlo zrozená v moři
já pro Tebe se potopil
a myslel si že zhořím
když můj zrak se do Tě vpil
na pláži v písku omývaném
jehož náruč nás tak hřála
se v objetí milovaném
naše touha podepsala
tam u lože z mořské pěny
vlny náhle zaskočeny
naší něžnou kopulací
se od té doby samy
cestou mezi lasturami
do moře stále vrací
Autor tristan, 15.02.2009
Přečteno 515x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo... moře, pohádko má.

15.02.2009 10:26:00 | Kapka

O moři a vílách to zbožňuji

15.02.2009 10:08:00 | Mei

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí