Každý den

Každý den

Anotace: tajně zamilovaná???...

Každý den vidím tvé oči
přesto je zavřené máš
je jedno že se svět točí
když ty mě nevnímáš.

Každý den vidím úsměv tvůj
však nepatří mě
i když stokrát pošlu ti svůj
nevidíš mě.

Každý den slyším tvůj hlas
ale nejsem to já s kým si povídáš
no tak! prosím tě zas
kdy už se kolem sebe podíváš.
Autor Mag Dí, 16.10.2004
Přečteno 662x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí