Umíráš v mých snech

Umíráš v mých snech

Anotace: tahle básnička se nerýmuje schválně :-) jt moderní báseň...

Sbírka: Jízdenka do Francie

Každý den svého života
každé osamělé ráno
umíráš v mých snech
a já se snažím přesvědčit

přesvědčit sama sebe
že mi na tobě vůbec nezáleží
a zatím
jsi důvodem, proč si
roztírám make-up na tvář
ale ty to ještě nevíš
nikdy to nebudeš vědět

Nikdy tě nepotkat
to bych opravdu chtěla
už měsíc jsi se neozval
a každou noc
jako motýl bez křídel
umíráš v mých snech

hoří ti srdce
ten oheň tě může zabít
ale ty žít nechceš
a klidně si umíráš...
...umíráš v mých snech...
Autor Shark Princess, 15.02.2009
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., Kapka, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsáno.

15.02.2009 15:43:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí