dospívání

dospívání

Anotace: ...

Umírám v bludištní koloně mých snů,co se nevyplní
rozplynou se a pak uz nic není.
Jako i ďábel prý vychází po setmění,
tak se i srdce v kámen náhle nepromění.
Ty malá holčičko!Chtěla jsi lásku?Ty?
Chtěla jsi se tak mladá pustit po cestě zakletý?
Chtěla jsi štěstí, radost, lásku mladého kluka,
místo toho tě ale čekala bolest, nezdar a zlá muka.
Teď umíráš v bludištní koloně svých snů, co se nestaly
ďábel vyšel již za svítání a ty sama ležíš v té bílé posteli
Tak vstávej holčičko! Běž, vem nohy na ramena
byla jsi to ty, jak sis byla jista ze jsi na všechno připravena
Byla jsi tak maličká, jemná, naivní a nevinná
teď už vidím ,,dámu´´ jak tiše pláče a sama sebe proklíná
Stálo ti to za to viď?Byla jsi dítě a už jsi dospělá!
Strašně toho litovala ale vrátit zpět, už se nesměla.
Zemřela jsem v tom bludišti mých snů
co se nevyplnily.
Stal se ze mne ten ďábel s pracovní dobou celodenní
varuju Vás holčičky, sny se nikdy nevyplní...
Autor kamikadzzze, 15.02.2009
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí