Stejný

Stejný

Anotace: a zase zpátky v tom citu...zmatená a zraněná...

Dneska bude párty
Lásko, přestaň líbat mě na rty
Úsměv na tváři
Srdce v oltáři
Zděšená chtíčem
Zase hodíš po mě míčem
Zraněná tebou¨
City mě zebou
V pavučině lásky
A na duši vrásky
K tobě přimknutá
Klíči zamknutá
…chci ti utéct…
\jenže nemůžu\
Autor MishkaS, 15.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Valgor, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí