MÉ SRDCE BIJE ... VŠAK JEN PRO TEBE !

MÉ SRDCE BIJE ... VŠAK JEN PRO TEBE !

Anotace: vždycky když jsem čerstvě zamilovaná, všechny jiné nápady na básně jdou pryč ... a já jenom sním a dávám volný průběh větám na papíře ...

Slunce plane,
vítr vane,
ve dne skřivan zpívá,
ale noc je tichá.

Proč nemohu v noci spát
a pouze tichu naslouchat?
Proč v zimě nepocítím chlad
a chci se tobě nechat zdát?

Srdce bolí mě,
v noci, tak ve dne,
stále více tepe,
tobě, jen pro tebe.

Máj je prý lásky čas
a mě vábí k tobě hlas,
hlas krásný, hlas lásky,
a já si kladu otázky,
proč chci být s tebou jen,
trávit s tebou každý den
a nechat si s tebou zdát krásný sen?

Asi už vím,
proč nespím,
bude to tím ...
že MILUJI TĚ !!
Autor AyA Ones, 15.02.2009
Přečteno 588x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné vyznání lásky...*:)

21.08.2010 09:01:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí