Poslední

Poslední

Anotace: Nevím, kdo sem to dal,

V běhu života je málo těch, kdo do cíle se dostane,
V tom životě to poznaj, až když je někdo dostane,
Jenže je dostat a dostat.
I mě tvoje tělo dostalo,
Ne jen to, mě to i do cíle poslalo.

Ty tvrdíš život je kolej na který jede náš vlak,
Já tvrdím, ne lásko, není to tak.
Já na tu kolej, ano, naskočil,
Však tys na jiné vlně, a život tak skončil.
Tak kde máme svoji vlnu, ne tu kterou ti teď dávám za vinu
Kde jsme, kde sem, kde si
Proč je to jen sen, proč tu nejsi.

Mé srdce, je to srdce maratonce,
Tak proč sem tu, a proč pořád hledám konce.
Proč když sem na trati jsem vlastně skončil.
Tak řekni, lásko proč, proč jsem se s tebou loučil

Proč jsem tě tak bledou objímal,
řekni proč, Bože proč jsem tak rozjímal.
Tvou lásku sem hledal,
A ležela u mě.
Byla si tu, já ne tys však tu pro mne.
Byla a už nejsi.
Odpust mi Bože, má lásko kde jsi.

Vím to a slza na mé tváři se třpytí,
Objímám tvé tělo, které tu leží života nemá,
Jen Bůh to ví proč si tu, a proč tak němá.
Ležíš, a nedáš mi více tepla, více lásky.
Jsi tu, zemřelas, jsi a budeš můj jedinečný obraz krásky.

Loučím se a slzy mi skrápějí tvou andělskou tvář,
Bůh je mi svědkem, ve mně svou lásku máš.
Sedím a nevnímá tento čas
Však prosím Boha, chci tě a mít, chci, líbat, živou zas.
Sbohem…
Autor RendyMCAir, 15.02.2009
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jako fakt nevim kdy sem to psal a proč!

27.07.2010 13:19:00 | RendyMCAir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí