Zavři oči...

Zavři oči...

Anotace: ...

zavři oči a ponoř se do mého těla.
Zavři oči a už nic neříkej.
Zavři oči, vždyť víš, co bych chtěla.
Zavři oči a jen se mně zlehka dotýkej.

Zavři oči ať mojí blízkost cítíš.
Zavři oči a na rty mě líbej.
Zavři oči ať příležitost chytíš.
Zavři oči a potajmu mě hledej.

Zavři oči...

Autor JulCZa, 15.02.2009
Přečteno 737x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Makula
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

očí jsou již zavřené...

12.06.2012 11:09:22 | al-pacino

očí jsou již zavřené...

12.06.2012 11:09:15 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí