Virtuální láska

Virtuální láska

Anotace: Takhle to občas chodí,zvlášťe v téhle době..

Sbírka: My favorite

Vysílám požadavek řídícímu serveru.
Vyhledat na ICQ tvůj Nickname.
Padá mi připojení,
v důležitých momentech vždycky padá.

/Krása mladá./

Miluješ mě?
Odpoví mi tvé strukturované - ANO.

Kyberpocity,sdílené dvojkovou soustavou
vždycky mě dostanou.
Co píšu hned vidíš,
tak se aspoň nestydíš.
Tvou fotku z digitálu
převedenou,
mám nad monitorem vystavenou.
Jen tu a žádnou jinou.

Díváš se do okna,nebe nevidíš.
Je to jen operační systém.
Na osobní schůzku vyjít se stydíš.
Komunikujem bit za kilobitem.

Má odezva je slabší.
svůj čas tak příliš marním.
Virtuální lásku brzdí
vytížení sítě.
Poslední má binární slova..

- Jen osobně, CHCI TĚ!!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 07.10.2005
Přečteno 727x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle znám i já... :) Je to lepší osobně!

07.10.2005 09:24:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí