Silnější než miluji tě

Silnější než miluji tě

Anotace: nu i tohle se stává...

Sbírka: Láskou svou...

„Promiň.“
provoněná místnost.
Slzy koketují s křikem
ve víru štvanice
na krásnou budoucnost.
Bolí to, bezvěrče.
Opravdu bolí.
Ale bylo to.
Silnější než srdce,
které zapomnělo myslet.
Zlom, pokřiv, roztrhni.
Všechny city teď bloudí.
Sfouknu „Omlouvám se“,
já chci teď tmu.
A lítost, líbá ústa
slepená žalem.
Táhni! Ale vrať se.
Bodat, sekat a pálit.
Nemám dost.
Ještě totiž není konec.

Stejně se milujeme.
Autor Erion Fate, 16.02.2009
Přečteno 601x
Tipy 6
Poslední tipující: Albertinka, Aro, NikitaNikaT., Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a myšlenkové, pocitové, trochu smutné, bolavé...

17.02.2009 23:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí