růžová poupátka uschlá na troud

růžová poupátka uschlá na troud

Anotace: měla by to být jakoby písnička - na vlastní nebezpečí MANIKA jsem ji sem dala...

ref:
růžová poupátka uschlá na troud
visí jí nad hlavou
viděla dívenka veliký řeky proud
dostala toulavou

1.
urodilo se v zahradě,
malé poupě růže,
vypadalo nádherně,
každý přivonět může...
jednoho dne přišel muž,
podíval se na tu růži,
nesl sebou v ruce nůž,
řekl někdo po tobě touží...

ref:
růžová poupátka uschlá na troud
visí jí nad hlavou
viděla dívenka veliký řeky proud
dostala toulavou

2.
nalezená růžička,
ted na stole leží,
zůstala jen družička,
a ta kde zase vězí...
v kytce pevně svázaná,
ta růže malá uvadá,
náhoda nepomůže pražádná,
tak co tě napadá?

ref:
růžová poupátka uschlá na troud
visí jí nad hlavou
viděla dívenka veliký řeky proud
dostala toulavou

3.
teď dívka bere kytku,
kde růže uvadá,
nedotýká se zbytků,
prostě kytku popadá...
jde špalírem dlouhým
k osudu svému,
jeden je pouhým
ať, dejme tomu

ref:
růžová poupátka uschlá na troud
visí jí nad hlavou
viděla dívenka veliký řeky proud
dostala toulavou

4.
a už si ji vede
tu mladou ženu
a ji náhle zebe
on cítí jen něhu
večer se přivinou
štay se už nehodí
v postýlku ulehnou
a kytku pohodí

ref:
růžová poupátka uschlá na troud
visí jí nad hlavou
viděla dívenka veliký řeky proud
dostala toulavou

5.
visí růže uschlá
nahoře u okna
láska už je pustá
krev už vytekla,
uchovejte si lásku
dlouho a svěží
nedejte jí v sázku
to je to o co tu běží...
Autor jarkaj, 07.10.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná..

07.10.2005 20:18:00 | WhiteShadow

To by stálo za zhudebnění.100.

07.10.2005 15:52:00 | jarynbacin

Dobře žes jí ukecal!

07.10.2005 13:11:00 | Krtica

Mamišku, tak snad nesmutníš, když jsem tohle četla, měla jsem husí kůži a strach, jestli jsi v pořádku. posílám ti pusku, tvá Sun

07.10.2005 12:38:00 | Sunny

Tož musel jsem Hvězdičku překecávat, aby to sem dala.... Je holka někdy trošku stydlivá :-) Tohle to super dílko normálně Vám chtěla utajit... :-( Tož ještě že jsem na ní zapracoval :-)

07.10.2005 12:36:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí