Ach lásko...

Ach lásko...

Anotace: Valentýnská vyznávací..

Tolik probdělých nocí
a prolitých slz,
depresí a jiných hrůz.

Utápení se v moři
myšlenek a vzpomínek.
Pokus udržet si,
naděje plamínek.

Přála jsem si,
aby vše bylo jako dřív.
Ale čas nelze vrátit,
tak nezbylo nic, než doufat,
že vše se může v dobré obrátit.

Naštěstí,
naděje umírá poslední.
A já jsem šťastná,
již několik dní.

Ach lásko...
Ani nevíš,
jak šťastná jsem.
Být opět s Tebou,
je jako sen.

Děkuji za šanci,
být opět spolu.
Při jídle usedat,
k jednomu stolu.

Jak slovy popsat,
co cítím,
když s Tebou jsem?
Neskutečné štěstí,
že zase patřím Tobě jen.

Nechci už promarnit,
šanci být Tvá
a ty můj.
Vím, že nikdo se Ti nevyrovná,
toho se držím stůj co stůj.

Ještě jednou,
Ti za vše děkuji.
Ach lásko,
jak já Tě miluji!
Autor lecrecia, 17.02.2009
Přečteno 686x
Tipy 10
Poslední tipující: Isquieasuus, susana načeva, VaR, Charibeja, Karmínka, Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí