Romanticko - erotická

Romanticko - erotická

Anotace: možno si to ani ako báseň nemyslel, pre mňa boli ale všetky tvoje slová tou najkrajšou básňou

dneska tu jsem tak dlouhou
a ještě jsem tě ani nepohladil do vlasů
nezabloudil jsem konečky prstů
do těch jemých voňavých vln
co se zdvíhají nad prsty jak příliv
ještě sem nepohladil unavené spánky
a první dotek prstů na tvou kůži
je jako déšť
ty velké kapky
po kterých voní vzduch
ještě sem se nenapil zeleného čaje z tvých rtů
z těch malejch drážek kterými sou popsány
čárovým kódem touhy
odemknout ho svým číslem
zradou ticha slovem prosím..a přitisknu se k rtům
pohostinným vhlkým horkým
pasti bez čelistí pasti co nezrani ale nenechá utéct
pohladit tě po tvářích
nechat je číst z mých dlaní o modré barvě...
hladit tě po ramenou
hladit klouzat jak po prvním náledí balancovat
hladit jak bílej mramor
chytat se tvých klíčních kostí bříšky prstů
brnkat na ně na struny a pít z jamek pod nimi
namáčet v nich prsty jak v křitelnicích
vodu naděje roztírat po tvé hrudi po jemné kůži
malovat tichem pšššš
malovat jako henou
psát do kůže všechna ta stará slova touhy
ohýbat prsty o tvé prsy
opisovat jejich tvar brát do dlaní
jak žíznívý pít
hltat každou kapku
hladit je tak a přivřít oči
hladit je tak abych si je pamatoval
až budu mít prázné ruce
jen se svými čárami
hladit je tak jak se hladí papír aby se na něj dalo psát
jak mlade ruce dívek
když hladí hedvábí než do něj rozpijou barvy
hladit tvé břicho
hladit jak kmen stromu jak hladkou kůru
pod sladkými plody
psát prsten na tvé boky
psát že když sejdu niž už se nejspíš nevrátím
jak polárník
a přesto jít
a přesto jít
po bílých stehnech
se všemi stopy za sebou co zafoukám sám
a utéct k tvému klínu
a poslepu jak jehla v desce
poslouchat to lupání
poslouchat to lupání na konci a začátku
poslouchat tvé chlouky jak stovky strun
poslouchat je jak peří
když zpívá v polštářích
slepím ladičem na chvilku být
a hledat všechny ty plné tóny
Autor zlomeny srdce, 17.02.2009
Přečteno 800x
Tipy 24
Poslední tipující: fab four, Holis, sophia92, B.a.r.b.a.r, vapiti, monitor, davidoff, enigman, hanele m., labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... to bylo vyčerpávající ... ale stála za to ... nádherná věc

19.02.2009 08:17:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí