ty a já

ty a já

Anotace: starší báseň pro mého bývalého kluka,on ji nikdy neviděl a už asi neuvidí

Kde jsi ty,
kde jsem já.
Tak daleko od sebe,
chtěla bych tě mít vedle sebe.
Cítit tvou vůni i tvůj dech,
a zpívat si štěstím do nebes.
Už aby ta dlouhá doba odloučení odešla
a kéž by ten náš den byl dnes,
a uviděli bysme se hned.
Cítili bychom vzájemně naši vůni a konečně i slyšely ty dvě nádherná slova
na která čekám už delší dobu den co den.
jen doufám že nerozmyslíš si to co já a nevycouváš.
Snad nezklameš mě jen ,
ale doopravdy si myslíš,to co já,
že láska je nádherná.
Autor Haniik, 17.02.2009
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí