Pozdě Valentýne

Pozdě Valentýne

Anotace: ...

Chtěla jsem ti dnes napsat báseň,
protože vyznamný jest to den,
ale pro tebe se mi už těžko hledaj slova
a zdá se mi to jak špatný sen...
Dnes svátek slaví ti co v srdci nosí lásku
hřejivý cit
a mé slzy tváře rosí a miluji tě dávám v sázku,
že nemůžu s tebou být...
Autor Ninka, 17.02.2009
Přečteno 377x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí