Je ticho

Je ticho

Anotace: někdy to přijde samo. neslyšně.

Je ticho. Ticho po pěšině
a všechno tajemné a jiné
napadl první mokrý sníh
kde je hlas marnosti?
na pár dní ztich
Je ticho. Ticho jako v hrobě
jak v prázdné rakvi bez těla
neudržím tě v hlíně, v sobě
tak aby hlína seděla
Je ticho. potichu i piju
a doufám v jitro tuposti
a když si zařvu - konečně žiju
a tak řvu. křičím. v tichosti...
Autor Elvíra Adamsonová, 17.02.2009
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Maro Deives, Marfuša, Kubino 2, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...neudržím tě v hlíně... parádní

03.03.2009 10:05:00 | Marfuša

ty kontrasty jsou úchvatné, obsah brutální, řvoucí

17.02.2009 23:10:00 | Kubino 2

Tichý křik=dlážděná cesta do pekel...

17.02.2009 21:57:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí