Pôjdeme spolu spať

Pôjdeme spolu spať

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=HzktICM-J9U

poď ke mně
chci tě pohladit do vlasů
chci v nich ztratit všechny prsty
chci než půjdu spát hladit tvé spánky
jako bych na prsty chtěl vytáhnout namotat tvou únavu
možná budeš je mít trochu fialové
obarvím ti i čelo horkou dlaní
tváře pretřu vyhnu se očím
krasným jiskřivým malými jiskrami
pohladím tě přes rty
čáry prstů jako stehy
stehy ticha
pera pastí natažených
a sám se chytám na sladkou návnadu
na to sladké tango s tvým jazykem
chci v jeho rytmu
nešikovně rozlít všehny své pohárky
rozbít je na střepy na tvém jazyku
polykat se polykat tebe

já chtěl pohladit tvá ramena
hladká studená rozehřát je v dlaních
táhnout je po tvých rukou jako bych tě svlékal ze zimy
točit si je kolem prstů
šeptat k spánkům dobré sny
a hladit ty slova pod kůži
šeptat krásne sny mezi tvé rty
jak do zdí nářků když vkládají se tajný přání
jazykem smotaný chtěl bych na bradu malovat první hvězdu
a šeptat krásný sny mezi tvými prsy
jak unavený mezi polštáři
jak unanavený oddychovat
rty se dotýkat
šeptat do bílé kůže mam tě rád
chci na tvém břiše hledat pihy
a když nejsou tou svou jak otisk prstů nechávat
a z těch teček malovat tvuj obraz
prsty nechty rty
chci pohladit tvé husté chloupky ve kterých spí tma
a hlazením ji vzbudit
nechat ji rozlejt se všude kolem nás
a fialovou ze svých dlaní pomalu míchat s tou černou
jak obzor raněnej
a mezi prsty tvou vůni
tvůj dech tvou chuť
to všechno než naklepem si polštář
všechno své vzrušení ti dát
...
pak si třeba lehnout na záda na pravou stranu
přikrej mě sama sebou
polož na mě svá prsa rty stehna
a já budu srdcem bušit něco krásnýho
i když nemam hudební sluch
probírej se mi prsty po hrudi
jako bys ladila můj dech
chytím tě a do rána nepustím
chci se s tebou proplést
aby nikdo nepoznal kde kdo z nás začíná a končí
Autor zlomeny srdce, 18.02.2009
Přečteno 552x
Tipy 18
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, Dota Slunská, Holis, sophia92, B.a.r.b.a.r, monitor, oběžnice, davidoff, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera ...ST!

02.03.2009 09:50:00 | Kapka

Co k tomu dodat...že by to zlomený srdce mělo být zahojený...

18.02.2009 13:26:00 | oběžnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí