Pohádka před spánkem

Pohádka před spánkem

Anotace: ...

Tiše a vtíravě,
chci pohádku ti povědět,
o tom jak všichni ti,
mohou mi tě závidět.

Žila byla,
vždyť to znáš,
za devatero horami,
no tak se snaž.

Kapku představivosti,
předat ti musím,
no a pak skřítka ti,
poslat do snu zkusím.

Budeš spát sladce,
to připomíná mi tvé rty,
pak vzbudí se princezna,
no samozřejmě ty.

Vzbuzena polibkem,
tak jak to bývá,
lapena dechem mým,
holubička sivá.

Teď asi draka bych,
do příběhu měl dát,
ale to se nestane,
nechám ho pěkně spát.

Tak se šťastným koncem,
uléhám samoten do noci,
s touhou naplnění přání
a sice mít tě v své moci.
Autor honnnzik, 18.02.2009
Přečteno 568x
Tipy 8
Poslední tipující: janewe, zlomeny srdce, strašidýlko-střapatý, loverose91, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

veľmi milá
roboti píšu HED
žeby HEDvábná

18.02.2009 23:47:00 | zlomeny srdce

Jééé,já chci být taky princeznou :-))

18.02.2009 13:56:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí