Vykoupaná

Vykoupaná

Anotace: ...

Voníš tělovým mlékem
rozehřátá rozevřená
vzpřímíš ve mně
to co nemá slušná jména

Já Hamlet napadnu tě kordem
probodnu tě ze všech stran
ubohá Ofélie krvácet budeš
z mnoha ran

Vypustím do tebe tělo i duši
jak hadrový panáček padnu vedle tebe
byl to zas smrtelný hřích
nebo pár minut pravého nebe?
Autor zef, 07.10.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak takhle je to...

18.11.2005 19:05:00 | Sára Misíková

Nádherně erotická! Myslím, že to bylo kousek nebe!

08.10.2005 11:36:00 | Krtica

Kde jsou čárky?

07.10.2005 18:38:00 | Natalie Kolářová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí