Mám tě prostě ráda

Mám tě prostě ráda

Anotace: o lásce která se nezmění

mám tě prostě ráda
tohle už nezměníš
mám tě prostě rádá
jsme stejný ty to víš

vím že ve tvém srdci jsem
avšak než se rozední
mě ze srdcí vypudí
ti co myslí že nemaj mě rádi

jsou mi ukradení
stačíš mi ty
slyším víceznění
ráno já ted sme to mi

chci tě mít davide miluju tě!!!
Autor kávěnka, 18.02.2009
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale já se nejmenuji David.
Jinak pěkné vyznání.

18.02.2009 22:01:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí