Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: V 16 je to opravdu sladké:))))

Chtěla bych být blízko tebe,
stačí jen na malou chvíli,
když mě srdce neůprosně zebe
a vítr venku kvílí.

Chtěla bych pohlazení a pár hezkých slov,
možná i obejmutí,co ja vím,
poznat tu věc se sílou rozežírat kov,
vidět orla a vznést se s ním.

Chtěla bych tvou ruku vzít do své dlaně
tak abys mohl mě hřát,
s lehkostí plaché laně,
co víc mohla bych si přát???

A co chtěl bys ty??
Né tvou odpověď nečekám.
Pomalu utíkají dny,
já už stínů se nelekám.
Autor angel-wendy1, 07.10.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Nádherná, něžná...

08.10.2005 11:40:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí