NEŠŤASTNÁ LÁSKA...JEN MOJE

NEŠŤASTNÁ LÁSKA...JEN MOJE

Anotace: Poslední výškraby z mé duše, a teď už, cítím to... se bude žít jednoduše! =))) Nebo aspoň jednodušeji. =/

NEŠŤASTNÁ LÁSKA… JEN MOJE

Jsem ztracená v myšlenkách na těch pár posledních dní.
Vždyť tiskl jsi mi ruku, hladil po vlasech a líbal na čelo.
Vždyť ty jsi chtěl být s kteroukoliv! A chtěl jsi být s ní…
A mně se domů od Tebe, jak víš, nikdy nechtělo…Ach…

Víš, té jedné noci ustlala jsem si v Tvém klíně…
A spočítala všechny hvězdičky v Tvých očích…
Tak jak jen teď můžeš mě válet v té špíně?!?
Měla jsem vědět, že mi ještě do života vkročíš…

No tak jen pojď! Spi se mnou!
Vášní bych stěny rozškrábala!
Pro vypjatou chvíli dojemnou,
kdy bych se s Tebou milovala.

Ještě pořád Tě chci cítit v sobě.
Ty máš ještě ode mě poškrábaný záda.
Od mých nehtů, ano, bylo to v době…
Kdy jsem Tě měla víc než jenom ráda.

Ale už nebudu! Protože…

Tys znásilnil všechny berušky v mým pokoji!
Takže víš, je to zase jen další spálenej most…
Za tak hloupým člověkem, že mi za to nestojí.
Já už tvýho spermatu spolykala dost.

Víš, vždycky mě bude mrzet…
Láska, co ji nedokážu opustit…
Láska, kterou Tobě jsem dala…
Ta, za kterou jsem nic nedostala.
Nešťastná láska… Láska k Tobě.
A PROTO už Tě nikdy nemůžu mít v sobě.
Teď už chápeš?!
= (((
Autor Turmalina, 18.02.2009
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: Skywalker, BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé obraty jsou zajímavé, vystupují "z davu"...Líbí se mi.-S--

30.06.2010 14:47:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí