Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Sám se utvrzuji v tom jak moc těžké je někoho potěšit hezkou básničkou:(

Každý den vidím tu příležitost,
jak sdělit ti to co chci,
v tu chvíli mě ale raní roztržitost
a jsem v těžké rozepři.

Nevím vlastně vůbec nic,
jen to, že Tě chci čím dál tím víc.
Udělal bych pro Tě první poslední,
pro kousek tvého rozveselení.
Není přeci nad to, když se smějes
a překrásný ksichtíky u toho vedeš.

Znám Tebe, znáš ty mě,
přesto nedávám si moc naděje.
Autor Drive Mad, 19.02.2009
Přečteno 490x
Tipy 12
Poslední tipující: Orichi, Anne Leyyd, Holis, lady_esik, 5thelement, Zasr. romantik, kikis, Mbonita, Zdenek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí první sloka:)
Jinak u některých ostatních bych použil asi jiné rýmy.
Na druhou stranu máš pěně vyjádřený děj, je smutná, ale mě se moc líbil ST.

20.03.2009 21:19:00 | Orichi

Povedla se ti moc a moc! ST:)

12.03.2009 22:14:00 | Anne Leyyd

ST,nemohu jinak.

19.02.2009 07:54:00 | Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí