Malá víla

Malá víla

Anotace: Nesmělý

V srdci malá víla bývá,
slyšíš ji jak tiše zpívá?
Vlasy hnědé, hnědé oči,
div se světe jí to sluší...

Jen podívej se, hleď tu hleď,
a neboj se je jen teď,
teď tu je a teď tu stojí,
čehopak se chlapec bojí?

Víla krásná, krásná malá,
čeho by se ona bála,
bát se přec však nemusí,
chlapec doufá - snad ona ví... ?

Malý chlapec sám a sám,
svou vílu já v srdci mám,
vlasy hnědé, modré oči,
krásou zpívá, on však mlčí.
Autor PetAnderson, 19.02.2009
Přečteno 368x
Tipy 6
Poslední tipující: PPetrushka, Jiná, Kett, Markéta Hl., kikis, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, taky tě vítám na Literu.

19.02.2009 23:56:00 | Kapka

Vítej :-)

19.02.2009 16:35:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí