Srdce, oči...

Srdce, oči...

Anotace: Vzals mi všechno...

Srdce, oči, ústa, láska,
život to je marná sázka.
Srdce, oči, lásky proud,
ve mě zbývá málo pout.
Srdce, oči, pohled tvůj,
prosím jinou nemiluj.
Srdce, oči, krásná záře,
chci cítit teplo tvojí tváře.
Srdce, oči, myšlenka,
tvá blízkost je jen vzpomínka.
Srdce, oči, ruce tvoje,
pohladily srdce moje.
Srdce, oči, zrádný svět,
čas bych chtěla vrátit zpět.
Srdce, oči, hadí květ,
znovu políbit tě smět.
Srdce, oči, ptáků let,
moci obejmout tě hned.
Srdce, oči a můj sen,
mi poprvé šli spolu ven.
Srdce, oči, brána zpustlá,
navždy líbat tvoje ústa.
Srdce, oči, láska, chlad,
mou lásku čeká stálý hlad.
Srdce, oči, vzpomínka,
mé srdce se jen zaliká.
Srdce, oči, zlatý čas,
odešel, nepřijde zas.
Srdce, oči, jasná mysl,
tohle vážně nemá smysl.
Srdce, oči, konečná,
lásko moje zázračná.
Srdce, oči, rozum můj,
už se holka vzpamatuj.
Srdce, oči, strach a běs,
můj život bude stílý stres.
Srdce, oči, polibek,
pohleď se mnou na zítřek.
Srdce, oči, urovnání.
ten polibek byl vyrovnání
Autor AryaMira, 19.02.2009
Přečteno 526x
Tipy 5
Poslední tipující: PetAnderson, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak krasne a s citem jsi vse vystihla.

19.02.2009 13:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí