Ty mě znáš

Ty mě znáš

Anotace: Miluje a nevěří.

Ŕekl jsi: mám tě rád,vzpomínáš?
Já přesto nevěřím,
vždyť mě znáš
a možná mezi prsty mi láska uniká,
stačí jen pevně sevřít dlaň,
Ty mě znáš a víš,že to neudělám,
rozhodnout se musíš sám,
pro i proti zvaž,
vždy jen dvě možnosti jsou,
i Ty je máš,

budeš-li mě hledat,
pak hledej pomalu,ať vychutnám tu chvili,
když útěk zvolíš,
pak chvátej,
ať neslyšíš můj pláč,
ale ne, vždyť TY mě dávno znáš.
Autor edithka, 19.02.2009
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, destovecka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí