Do každého posledního nádechu

Do každého posledního nádechu

Anotace: o lásce...o něm a o ní...

Sbírka: Jízdenka do Francie

Do každého posledního nádechu
do každého kousku tvé dlaně
zamyskám duši svou bez strachu
protože teď zrovna mi je nádherně.

A co záleží na nás dvou
co záleží na tom, co říkají druzí
podpisem svůj názor schvalujou
a pak se k sobě chovaj jako vrazi.

Do každé poslední slzy
tam za hranicemi našich osudů
na starosti zapomenu brzy
a tím, co bude pak, tím se trápit nebudu...
Autor Shark Princess, 19.02.2009
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí