srdce

srdce

Anotace: pro tebe

mé vzpomínky,má radost se stratila píšeš jak moc ti chybím,ale nemůžem být spolu,že lásku už jsi věnoval jiné.Proč mě tak trápíš.mé srdce smutkem hyne.Srdce od tebe z perniku stále u sebe mám,lásko proč nejde a nemůže se vrátit čas?Vím že velkou vinu mám, vím že s city se nesmí pohrávat.Navždy, zůstaneš v mém srdci a zahodím klíč,nejde to vzít zpátky dobře to vím.
Autor sabatinka, 07.10.2005
Přečteno 853x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Tohle snad mělo místo mezi úvahami...Bohužel, už je to tak na tom světě, že láska se někdy vytratí a nechá po sobě nechápajícího partnera, který miluje dál...Snad se z toho brzy dostaneš.

10.10.2005 22:42:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí