Bolavá bez názvu

Bolavá bez názvu

Anotace: To ty jsi zradil, ne já!

Když duše bolí, srdce krvácí,
Má naděje ve tmě se vytrácí.
Není to poprvé ani naposled,
Nechápu, proč jsi mě neposlech.
Nenávidím tě, nechci tě znát,
Nechci slyšet, žes mě měl rád!
Zavírám oči, chci věčně snít,
Chce se mi spát, tak nechej mě být.
Jsi hnusnej ignorant a lhář,
Už jsem poznala tvou druhou tvář.
Chyb svých lituju, čas však nevrátím,
Zapomínám a život si ukrátím!
Autor Lilliane, 19.02.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mounkey
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To velice dobře znám...Nebudu Ti psát, chce to čas, ale snad jen, přeji hodně štěstí, ať je brzy srdéčku lépe...ST!!!

21.02.2009 21:24:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí