Odplata

Odplata

Anotace: Asi nejsem sama, kdo tohle prožívá...

Proč mne tolik trápíš, proč děláš to stále
já už to nestrpím, nesnesu to dále
ponížils mne mnohokrát a já jen mlčela
bez odplaty na mém srdci jizva zůstala

tak přesaň už konečně nechej mne být
já vím že tvou lásku, tu nemohu mít
poutáš mne stále nocí i dnem
ani spát nemůžu mým snem je jen

stát po tvém boku bez hádek bez strasi
jenže stále padám do hluboké propasti
mým slovům nevěříš pohledem se vysmývás
do mých smutných očí se už ani nedíváš

kam všechno zmizelo, kam se to podělo
prázdo a nenávist jen to tu zůstalo
zacházíš se mnou jak s hadrem na holi
jenže já nejsem ten kdo ti to povolí

ponížit se nenechám, to bych byla hloupá
na tvoje otázky tu zbývá odpověď skoupá
i přes lásku k tobě to musím udělat
svou hrdost v srdci tu nenechám přikovat

já budu bojovat o svou čistou čest
moje krutá bojovnost nebyla jen zvěst
teď konečně poznáš jaké je to klečet
bát se pohledů do očí a v koutě brečet
Autor Amazonka', 19.02.2009
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí