Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ...

Dnes tak bezradný zdál ses mi být
já milovala tě však o to víc
sem vděčná bohu za každou chvíli s tebou
tak ráda bych tě objala, zavalila něhou
řict miluju tě, šlo by tak lehce
ta slova vyděsí tě a to se mi nechce
kdybys dal znamení, že milovat tě smím
neváhám vteřinu, dám průchod citům svým
jednou snad dočkám se a řeknu slova krásná
si to právě ty, s kým mohu být šťastná
Autor alexx, 19.02.2009
Přečteno 746x
Tipy 3
Poslední tipující: Seanko, cordeli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to moc hezké, vydrž, snaž se a dočkáš se. Pa pa

20.02.2009 18:54:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí