Sami v noci

Sami v noci

Anotace: Každému patří jeho sny, ale plní se jen šťastlivcům.

Temná noc
a my dva
nad námi měsíc co se třpytí

láska-moc
v hloubi sna
mráz maluje krásné kvítí

křehká jsem
ty to víš
ale jistá si nejsem

pod lesem
je ta skrýš
kam se schovat můžem

v dáli pes
štěká dál
nejspíš na měsíc

temný les
tam jsi stál
a nic netušíc

jen jsi stál
nečekal nic
já věděla co chci

dál vítr vál
do okenic
mne zůstaly jen sny
Autor Amazonka', 19.02.2009
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí