...::: pro Adélku :::...

...::: pro Adélku :::...

Anotace: Pro moji Adélku =) 8:22

Dech se tají,
mysl usíná,
když paní citů
srdce ti protíná.

Vlákna osudu
co ztratila svůj jas
vyjdou ze stínu
rozzáří se zas

Štěstí je těkavé,
však každý ho plné dlaně má,
ochutnat je lákavé,
ale vždi ti uniká.

Když se srdce neslyší,
když ze svého dosahu jsou,
smutný ten cit pocítíš,
a tak sníš o vís dvou...
Autor deSolAxe, 08.10.2005
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda... Slečinka se má...;)

Maya70

17.11.2005 09:11:00 | mistake

Nádherný, co jinak psát? =)))

06.11.2005 21:46:00 | Králík

Je moc dobrá.

08.10.2005 15:42:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí