Klíč do tvého srdce

Klíč do tvého srdce

Anotace: když je člověk zamilovyný..

Sbírka: Ze Srdce

Prosím, dej mi už ten klíč.
Myslím tím klíč od tvého srdce.
Jdeš, já vidím tě, jak do ruky bereš dlouhý bič.
Zírám na tebe a pak otočím se prudce.
Na konci biče cosi cinká.
Je to malinká černá skřínka.
Přemýšlím, co je v ní schované.
Slyším tichoučké: „cink“ a hned mě to napadne.
Je v ní klíč od tvého srdce.
Ani se nenaději a už skřínku držím v ruce.
Práskl jsi bičem a jako ve filmu.
Pomalý pohyb skřínku otočí,
A já ji držím v náručí.
Snažím se k tobě přiblížit.
A tvou mysl zatížit.
Ty se ale chytit nenecháš.
Ale v mé paměti cosi zanecháš.
Zanecháš tam krásný obrázek.
A taky spousty záludných otázek.
Autor Kakušín, 20.02.2009
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaludne otazky a tajmne obrazky,
posledne odazky,od lasky....
ehm....pekne :)

07.03.2009 21:35:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí