V hladinách

V hladinách

Anotace: :-)

Oba do vody opadáme
proudem, necháme se nést
jak padlé listí na hladině, uléháme
větrem do sebe, necháme se vplést...

Snad není nic co by nás dělilo
já mám tě v sobě ještě
proč by na hladinu nyní sněžilo
hladino, ach proč svíráš nás jako kleště?

Proč nenecháš nás plout?
Jak snést pomyslné rozloučení?
A vítr proč nechce nyní dout?
Když vím že v té samé vodě jsme pohlcení...?

Usedám jako list na dno
a odpočívám v té známé řece
Ty dopluješ ke mě snadno...
...jsme oba tím proudem, přece.
Autor li-duše, 20.02.2009
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: hostmen, Nergal, enigman, Lilly Lightová, Květka Š., Kapka, 5thelement, labuť, Jiparo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná! Supertipová.

20.02.2009 15:06:00 | Lilly Lightová

Něžné proudění...

20.02.2009 11:48:00 | labuť

..společné peřeje lásky :)

20.02.2009 11:45:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí