Snad pochopíš

Snad pochopíš

Anotace: ..název mluví za vše.. věnováno jednomu člověku, který je pro mě vším :)

Ležím v posteli a přemýšlím o tom, co mě potkalo,
o tom, co nového v mém životě nastalo,
o tom, jak blízcí si s někým můžeme být,
o tom, jaký je to přenádherný cit,
o slovech mám tě rád,
mám tě rád jako kamarád.
Ale mezi námi snad,
je víc než pouhé slovo "kamarád",
s tebou se můžu bezstarostně smát,
nikdy by mě nenapadlo tobě lhát.
Při tobě budu vždycky stát,
i když už budeš jen kamarád.
Nechci měnit to co mezi námi je,
nechci abys měl pocit že tě něco "svazuje",
abys měl obavu,
že tě tlačím do vztahu.
Vůbec to tak není,
a nečekám, že se to změní,
jsem šťastná tak, jak teď to je,
ty jsi pro mě naděje.
Jsi skvělý člověk, tím co je uvnitř tebe,
pohled do tvých očí, je jako pohled na čisté nebe,
když rozhlédnu se kolem sebe,
vidím sobce co každého jen využijí,
svědomí je něco, co obloukem je míjí,
já jen já, je to co stále na paměti mají,
sny o bohatství a slávě se jim zdají,
ty jsi však skromnost a pochopení,
ty jsi to, co na tomhle světě už skoro není.
A já jsem moc ráda, že jsem tě poznala,
těžko bych člověka jako ty hledala.
Snad osud chtěl tomu, aby jsme se potkali,
tomu, aby jsme se navzájem poznali...
Slovy nelze popsat pocit který prožívám,
když vedle tebe na posteli ležívám.

-------------------------------------------------------
(Nechceš abych byla zklamaná, až to jednou skončí.. ale pochop že nejde být zklamaná z něčeho krásného co prožiješ.. Ano, bude mě to asi mrzet ale nikdy nebudu zklamaná a rozhodně nebudu litovat, protože i tak pro mě zůstaneš kamarád. Člověk si má život užívat, a já si budu naplno užívat každou chvíli s tebou, protože nikdy nevíš, která je ta poslední a protože MÍT RÁD nejde jen napůl...)
Autor Janetee, 20.02.2009
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Chancer, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

:-)

20.02.2009 16:08:00 | Chancer

Moc hezké, pro mne působivé, moc mi to připomnělo...

20.02.2009 12:26:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí