O něm

O něm

Anotace: O jednom člověku, který je mi tak blízký a zároveň mne ničí každým svým slovem.

Z jeho modrých očí
hlava se mi točí
já nevím kudy kam

z jeho krásného hlasu
se celá jen třesu
nevím co dělat mám

z jeho temných vlasů
mám hlavu plnou žasů
jako by byl bůh sám

z jeho krásných rukou
co mne provedou tmou
to tebe ve snu mám

tak kde mi hlava stojí
když se ráno zbrojí
mít ráda ho chci dál

tak kde je moje soudnost
když projeví svou radost
pak přede mnou jen stál

tak kde je moje čest
to snad nebyla jen zvěst
pak jakoby se bál

má rty jak samet
s každým by zamet
já znát ho chci víc

má duši jak les
jak v mlze ves
nezmůžu s ním nic

je pro mne vážený
jak poklad střežený
by srdce mi dal

on je však tajemný
chci jen cit vzájemný
aby za mnou stál
Autor Amazonka', 20.02.2009
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mne je to moc obycejne ....takova rikanka... ale uvidime priste.

20.02.2009 18:11:00 | saddova

Hezky, oprava.

20.02.2009 16:44:00 | Kapka

Hezkz se čte, líbí.

20.02.2009 16:43:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí