Láska

Láska

Anotace: Každý má svoji představu o tom co je láska...

Láska je jako voda,
mezi prsty mi protéká,
tvůj smutek mě u srdce bodá,
tvoje láska si s mou netyká.

Láska je jako oheň,
při jeho žáru každé srdce roztává,
těžko skrývá se moment,
kdy mě tvůj úsměv do kolen dostává.

Láska je vášeň,
která nás v mžiku pohltí,
dva náhle jsou jeden,
spočívaj v obětí.

Láska je slovo, láska cit,
kdo milovat neumí,
nemůže ji chtít.
Autor Reginka, 20.02.2009
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: hezule, 5thelement, Mounkey
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buď vítána:o)

21.02.2009 21:05:00 | kikis

...vítej na Literu :-)

20.02.2009 20:34:00 | WAYWARD

Téma "láska" je krásné...Pro začátek velice pěkná básnička!Dávám Ti Super tip...

Vítej na literu, ať se Ti tu líbí!

20.02.2009 19:10:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí