Až budeš na dně

Až budeš na dně

Anotace: Není to báseň, je to píseň, ale tahle sekce tu není..:-) Věnováno Nejmenovanému, který mi dost ublížil.

Někde mezi slunečnicí a nebem
cítím vůni levandule
a svobody.
Jen malý střípek
v mé patě
mi přopomíná tebe.

Do kraje rozhodím
jedovaté bobule,
urychlím porody,
zaviním nehody
a půjdu spát.

Až jednou budeš na dně,
s úsměvěm ti zamávám
a lehce a ladně
tě přeskočím
a půjdu dál.

Někde mezi slunečnicí a nebem
cítím vůni tulipánu
a naděje.
Jen prázdné místo
uvnitř mě
mi připomíná tebe.

A do kraje rozhodím
namodralé jahody,
urovnám neshody
a obnovím lásku.
Snad půjdu spát.

Až jednou budeš na dně,
s úsměvěm ti zamávám
a lehce a ladně
tě přeskočím
a půjdu dál..

..musím jít dál.
Autor Vision of me, 20.02.2009
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: lady_esik, floreciente
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc těkné, něco to v sobě má a takové jsou nejlepší :)

22.02.2009 02:20:00 | lady_esik

Mě se líbí.

20.02.2009 20:38:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí