Levandule

Levandule

Anotace: njn

Tvé rty na mém spánku
do mých vlasů schováváš si tvář
tiše šeptáš bez dechu:
Voníš jak náruč šeříku,
voníš jak náruč levandule,
voníš jak moře-něžnou solí,
voníš jak rána bez budíku
voníš a já chci víc!

Rty sjedou níž
jazyk chutná
mé kůže nejněžnější žár,
omámeně mi řeknou tvoje ústa:
Chutnáš mi sladce jako med,
chutnáš jak kapky rosy,
chutnáš jak nerušený spánek,
chutnáš mi sametově- jako čokoláda,
chutnáš mi a chtěl bych víc!

Co však nabídnout ti mám?
Už není nic,
srdce sis vzal
nemohu dát víc.
Autor angel-wendy1, 20.02.2009
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor na rytmus:)

20.02.2009 22:07:00 | greapy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí