Měj mě ráda

Měj mě ráda

Anotace: moje city

Proč to musí takhle být,
proč tě prostě nemůžu mít.
Proč s tebou nemůžu být štastný,
proč nemůžu být, jak tvůj vlastní.

Nejspíš pro tebe neznamenám nic,
nejspíš mezi náma už nikdy nebude víc.
Proč ke mě jak k ostatním se chováš?
proč mi deně sladké slova říkáš.

Pak objeví se někdo, kdo s tebou sdílí svět,
a já, z jiné planety, musím zas brečet.
Pak "Mám tě strašně moc ráda" je pryč,
a já tu sedím sám a cítím se jak míč.

Rány dostávám a přesto držím,
i přesto všechno jak tu trpím.
Pořád jsi pro mě vším a pořád budeš,
pořád tě mám rád ať chceš nebo nechceš.

Své city nehodlám jen tak měnit,
před čímkoliv tě budu bránít.
Pro tebe se všeho vzdám,
jen jedno však žádám.

Chci pro tebe být jediný,
i kdýž myslíš si že to je nemožný.
Já vím že láska děla divy,
a dokáže přejít i ty největší hory.

Vím že šance tu je,
já vím že existuje!
Stačí jen chtít, a šanci tomu dát,
zapomenout na vše, jen lásce se oddat.

Proč mít bariéru ze světů,
proč nepřičuchnout ke květu,
Květu lásky, který k nohám ti pokládám,
Pak zmizí naše světy, a my stoupnem ke hvězdám.

Nemáš to teď lehký, vím,
veškerý smutek, každou slzu soucítím.
Chci ti pomoct, jen řekni mi jak,
chci to řešit, třeba jen zmírnit ten tlak.

Nechci o tebe přijít,
já nechci tě ztratit.
Lásko, prosím věř mi, když píšu ti,
"mám tě rád" ne nejsou to blbosti.

Lásko zkus to semnou, jen tohleto chci,
zapomeň na světy, a oddej se moci.
Nejsem dokonalý, ni dokonalé tělo nemám,
přesto umím milovat, přesto si troufám,

Troufám si tvrdit, že byly by jsme štastní,
byly by jsme spolu, zamilovaní s vášní.
Troufám si tvrdit, že bylo by to krásné,
držet se za ruku, mít lásku co nevyhasne.

Vím že jsou hezčí, šamponci, hopeři...
vím že jsou mocnější, bohatší, dealeři...
Ale kdo ti dá to co já?:(
pro kolik znich budeš jediná:(

Nabízím ti vše co mám,
nabízím ti cestu ke hvězdám.
Nabízím ti bezmeznou lásku,
oporu, věrnost a noci bez tebe plný stesku.

Chci tvou lásku, tvé tělo, ty krásná slova,
usínat, probouzet se vedle tebe, vedle těla andělova.
Klidně bez sexu, jen s vědomím
že mám TEBE, že tě neztratím:(
Autor mefistos, 21.02.2009
Přečteno 563x
Tipy 12
Poslední tipující: jesterka, takova, Bean, lukasecek15, Aka Kiss, Seanko, Kett
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

myslím,že si tě nezaslouží

22.02.2009 12:37:00 | takova

Cítim s tebou chlapče, máš něžné srdce. Moc hezky si to napsal. Snad jednou pochopí.

21.02.2009 17:26:00 | Seanko

dekuju:) precetla.. ale bohuzel basen se minula ucinkem:(

21.02.2009 16:17:00 | mefistos

Teda doufám že si to Ona přečte,protože Já bych tě hned chtěla zpět,hmmm :-) Držím palečky

21.02.2009 15:34:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí