Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: kdyz to boli...

Cítím se sám, sám jako zapomenuté dítě,
jako lévá půlka srdce bez pravé,
Proč nemohu již nikdy vidět tě,
proč musím mít srdce krvavé.

Je konec, já nechci si to přiznat,
Jen protože chtěl sem vedle tebe být?
Jen protože nechceš se už vázat?
Pro své chyby, mohu už jen snít.

Proč musel jsem tě takhle ztratit?
nejde to jen překročit a jít dál?
Vím, lituju toho a musím platit,
ale né tak krutě, né být sám.

Prosím, odpusť mi a vrať se mi zpět,
zapomenem, a vše bude zas jako dřív,
dřív kdy ty a já sme měli vlastní svět,
pojď semnou, ať zustane jen jeden zív.

Prosím odpusť mi mé vlezlé řeči,
napravím se, aněla ze mě budeš mít,
nenech mě tu trpět v křeči,
chci jen s tebou cestou života jít:'(
Autor mefistos, 21.02.2009
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: takova, Bean, Aka Kiss, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolavá,ach jo,ale začínáš psát dobře,tak je to k něčemu

22.02.2009 12:34:00 | takova

hodně smutná a procítěná, tak ať to dopadne jak dopadnout to má:-(

21.02.2009 19:39:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí