Před tebou

Před tebou

Anotace: ...

Před tebou jsem se styděla,
mnohokrát i hodně schodila.
Ruce se mi klepaly,
když tvoje oči po mě běhaly.
To mou láskou bylo,
že sebevědomí mi chybělo.
Měla jsem být prostě jiná,
né tak hodně zamilovaná.
Na výčity,už ale pozdě je,
z očí padají mi krůpěje.
Autor Sofiia88, 21.02.2009
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Aka Kiss, Veracub
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí