Denně její oči...

Denně její oči...

Anotace: ...

Denně její oči před svým zrakem chceš mít,
tlácháš s duší kterou roztrhali psi,
nejdřív ale musíš o ní vlastně přijít,
abys totiž věděl o co přišel jsi.

Každým ránem chtěl bys s její písní vstávat,
ve svém uchu cítit její karneval,
při odchodu nazpět vlastní rukou mávat,
kterou v srdci zlobu tolik zaséval.

Při útěku nocí hvězdy randí s hvězdy,
jejíž dávný původ nikdy neřešíš,
potkáváš sta zemí a s různými městy,
nikdy ale citům jejím nevěříš.

Neuvěříš nikdy větě dané slepci,
kterou cizím okem stručně vykreslil,
nenadálý osud volá ústy kde jsi,
z tajných míst které sis naschvál vymyslil.

Její píseň slyšíš ať si vlastně kde jsi,
vzdálený sta nocí nebo jeden den,
vysnil si on si tě a tak zřejmě nejsi,
nezbyl po tě průvan,pláchl oknem ven.

Denně její oči před svým zrakem chceš mít,
tlácháš s duší kterou roztrhali psi,
zkus se porozhlédnout a mezi lidi vyjít
a rozmyslet řádně,kterou vlastně chci.
Autor Zdenek, 21.02.2009
Přečteno 495x
Tipy 8
Poslední tipující: Quigleika, fab four, mefistos, NikitaNikaT., gentoo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mně se naopak líbí myšlenka, má to jistou hloubkou... kdo ví, jak moc láska je veliká, kolik lidí a jak moc po ní touží... pro každého znamená něco jiného... žádný nemá hloubku, či velikost pro ni stejně velkou... ale stále podobnou.

21.02.2009 22:35:00 | NikitaNikaT.

ou, uprimne se priznavam, ze mne to nejak nebavilo cist... nezaujalo mne to, je to zbytecne dlouhe a nenalezla jsem nic, co by mne nutilo precist ji celou... muj nazor ovsem jen.

21.02.2009 20:28:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí